Karriere​

Seafood Brands er et selskap under utvikling i et ekspansivt sjømatkonsern som nylig innhentet egenkapital for videre vekst gjennom en emisjon på folkefinansieringsplattformen Dealflow. Et av satsningsområdene er Seafood Brands som vil være konsernets spydspiss inn mot merkevarebygging i sjømatsektoren. Selskapet jobber i dag med både direkte salg og med oppbygging av merkevarer og salgsstrategier for produkter av laks, ørret, skalldyr og hvitfisk. Vi har bred kompetanse innen produksjon, produktutvikling, merkevarebygging, markedsføring og salg, men har behov for å utvide kapasiteten med en

Markedskoordinator

Vi søker etter en utadvendt person med interesse for salg og markedsføring og som liker å jobbe operativt med å løse løpende utfordringer. Gode samarbeidsevner er viktig for oss og du må kunne kommunisere godt på både norsk og engelsk. Andre europeiske språk vil være en fordel. Vi tror at den riktige personen vil trives med å følge opp mange ulike prosjekter samtidig og er i stand til å finne balansen mellom å være lagspiller og soloartist.

Vi tilbyr en spennende reise i et nytenkende miljø, med muligheter for både faglig og personlig utvikling. Betingelsene blir vi enige om.

Du må gjerne ha en formell utdannelse innen salg og markedsføring, men relevant praktisk erfaring kan være et like bra utgangspunkt.

Arbeidssted vil være Oslo.

For ytterligere informasjon – ring 936 33 209.

Søknadsfrist så snart som mulig.

Om ikke denne stillingen passer deg akkurat nå må du gjerne sende oss en åpen søknad slik at vi kan holde kontakten med deg.